Aardappel Curry

1 grote ui, gehalveerd in ringen

100 ml bouillon

2- 3 eetlepels tikka masala currypasta

250 gram aardappelen in stukjes

1 rode paprika in stukjes

1 gele paprika in stukjes

1 halve winterwortel in kwarten en plakjes

150 gram diepvries erwtjes

250 gram paneer in blokjes van 1,5 cm (gebruik eventueel feta)

400 gram tomaten in blik

2 dl hete bouillon

handje verse koreander

naan of pilav brood

 

Bereidingswijze

  1. Verhit 2 eetlepels olie en bak de paneer in 3 minuten bruin.
  2. Zet de paneer apart en bak de uitjes goudbruin.
  3. Voeg de currypasta toe en bak een minuut mee.
  4. Voeg de overige groenten toe behalve de erwtjes en bak het geheel 5 minuten.
  5. Voeg het blikje tomaten en de bouillon toe en breng aan de kook.
  6. Kook 5 minuten en doe de pan 1 uur in de Ecostoof.
  7. Haal de pan uit de Ecostoof en voeg de erwtjes toe.
  8. Breng opnieuw aan de kook en laat het geheel nog 1 minuut koken. 
  9. Voeg de kaas toe en garneer het gerecht met koriander.
  10. Serveer met naanbrood of rijst.

Koken & fotografie: Caro Niestijl

 

Deel dit: