Ecostoof steunt Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Doe je mee? €5,- voor jou en €10,- voor het Goede Doel Het Nationale Park de Hoge Veluwe is een particulier gebied en draait al 85 jaar zelfstandig zonder (behoudens de SNL regeling)  overheidssubsidie. Het Park is een goede doelen organisatie (stichting mat ANBI...

PERSBERICHT: Ecostoof breidt collectie uit

MILIEUVRIENDELIJKE ECOSTOOF BREIDT COLLECTIE UIT MET KEUKENLINNEN Een meergangen diner bereiden met Kerst is appeltje eitje met de Ecostoof. Jouw feestmaal gaart vanzelf en blijft heerlijk warm. Zo is er meer tijd voor het samenzijn met elkaar en om te genieten van...

Succotash

Succotash naar een recept van Janneke Vreugdenhil   Ingrediënten (voor 4 personen): 200 gram sperziebonen 2 eetlepels olijfolie 1 ui, in stukjes 2 teentjes knoflook, gesnipperd korrels van 2 verse suikermaiskolven 150 gram gare boterbonen (zelf gestoofd of uit...

Lugaw

Lugaw: troost-eten uit de Philipijnen   Vegetarisch Ingrediënten (voor 4 personen): 1 afgestreken kop Kleefrijst (ik gebruik mijn theekopjes) 1 Zoete aardappel, in blokjes van ongeveer 1 cm 750 ml Bouillon (kip of groentebouillon voor de vegan versie) 1 Ui,...

Zelf yoghurt maken

Zelf yoghurt maken   Ingrediënten: 1 liter volle biologische melk 1 dl volle biologische yoghurt 1 voedselthermometer (of een gewone thermometer) Bereiding van de yoghurt 1             Doe de melk en de yoghurt in een pan en roer goed door. 2             Verwarm...
Deel dit: