Het perfecte ei uit de Ecostoof

Het perfecte ei uit de Ecostoof 2 of meer eieren zout naar smaak  Bereidingswijze Breng een pan met water aan de kook. Gebruik zoveel water dat de eitjes onder water staan als je ze er in doet. Doe de eitjes voorzichtig in de pan met kokend water. Zet gelijk de...

Makkelijk stoofpeertjes maken met vijf ingrediënten

Makkelijk stoofpeertjes maken met vijf ingrediënten 6 stoofpeertjes 500 ml rode wijn 1 kaneelstokje 2 steranijs 50 gram rietsuikerBereidingswijze Schil de stoofpeertjes en doe ze in een pan met 250 ml water. Voeg de rode wijn, de suiker, het kaneelstokje en de anijs...

Stoofvlees op z’n Limburgs

Stoofvlees op z'n Limburgs Traditioneel met frietjes maar met zuurdesem brood ook heel lekker. In Limburg heet dit gerecht zuurvlees. Frites met zuurvlees is een klassieker in Limburg. Ik ben dol op deze zuurvleesschotel van rundvlees met peperkoek. Omdat het vlees...

Coq au vin – kip in rode wijn

Coq au vin - kip in rode wijn Lekker met knolselderijpuree, spruitjes en pruimenchutney 2 eetlepels olijfolie 50 gram boter 1 biologische soepkip, bijvoorbeeld van de Lankerenhof (te bestellen bij www.hofweb.nl) , in 6 porties gesneden 24 zilveruitjes 250 gram...

Paddenstoelenrisotto met gevulde portobello

Paddenstoelenrisotto met gevulde portobello Risotto: 1 zakje gedroogd eekhoorntjesbrood 250 gram gemengde paddenstoelen 2 eetlepels olijfolie 300 gr risotto rijst 150 ml witte wijn 1 liter groentebouillon 200 gram prei, fijngesneden 100 gr parmezaan, geraspt 25 gr...
Deel dit: