Doe je mee?

€5,- voor jou en €10,- voor het Goede Doel

Het Nationale Park de Hoge Veluwe is een particulier gebied en draait al 85 jaar zelfstandig zonder (behoudens de SNL regeling)  overheidssubsidie.

Het Park is een goede doelen organisatie (stichting mat ANBI status), 5400 hectare groot met 6 landschappen en bestaat voor een groot deel uit zeer kwetsbare natuur (Natura -2000 gebied).

Het Park bevat ruim 100 rode lijst soorten. Dit zijn planten en diersoorten die met uitsterven worden bedreigd en die we graag  willen doorgeven aan de volgende generaties.

Steun juist nu het Park,  aangezien ze zeer hard zijn geraakt (minder bezoekers = minder inkomsten) door het Coronavirus!

Green is the new Black Friday

Black Friday is de dag dat producten in de aanbieding gaan zodat mensen heel veel spullen kopen. Wij vonden het een goed idee om op deze dag (doorlopend in de hele maand december) iets aan de aarde terug te geven: Green Friday! Doe  mee met de actie: Koop een Ecostoof met €5,- korting en steun  Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Voor elke verkochte Ecostoof  via deze actie, schenkt Ecostoof  €10 aan het Park voor behoud van bedreigde plant- en diersoorten.

Fotografie: Christiaan Hoekwater

 

Actie Hoge Veluwe

Actie:  Krijg €5,- korting op de aankoop van een Ecostoof in elke kleur en/of op een Ecostoof set en steun Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Kortingscode (vul deze code in bij je winkelmandje): hogeveluwefonds

Duur van de actie:  van 27 november t-m 31 december 2020.

Donatie: Voor elke verkochte Ecostoof  via deze actie, schenkt Ecostoof  €10  aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Direct doneren? Ga naar de donateurs site van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

aanrader

Met je Ecostoof picknicken in de winter

Ook met koud weer kun je lekker picknicken:  ‘neem gewoon een warme maaltijd mee in de Ecostoof’

 

Kies voor een eenpansgerecht zoals ratatouille, couscous, risotto of een stamppotje. Of ga voor een echte outdoor maaltijd en ‘just add water’. Neem gedroogd eten mee zoals noedels, een hittebestendig bakje met een deksel of een klein pannetje en een thermosfles met heet water. Giet het water over de noedels, stop in de Ecostoof en laat een kwartiertje garen. Geniet van een sterrendiner in de natuur! In ons kookboek Langzaam Lekker staan twee outdoor recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit: