Hippeshops actie
Ecostoof Naturel

 

Deze actie is afgelopen. Ga naar onze webshop voor de nieuwste kleuren en producten.

Koken met de Ecostoof® is een nieuwe kooktechniek. Het is super simpel: Doe de ingrediënten in een pan, breng aan de kook en zet de pan in de Ecostoof®. In de isolerende Ecostoof® blijft het geheel gedurende lange tijd heet zodat het eten geleidelijk gaar wordt, zonder dat het aan kan branden. Tijd voor jezelf!

Koken met de de Ecostoof® is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, aardappelen, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten en zelfs yoghurt.

Voor lekker makkelijke recepten koop je het kookboek LANGZAAM LEKKER erbij.

Materiaal Ecostoof® romp: buitenzijde en binnenzijde: 100 % linnen

Materiaal Ecostoof® romp vulling: gewassen schapenwol met warmte isolerende werking van het inheemse ras Schoonenbeeker Heideschaap

Materiaal Ecostoof® bodemvulling: kurk voor maximale bodem isolatie en gewassen schapenwol met warmte isolerende werking

Materiaal Ecostoof® afdekdeel buitenzijde en binnenzijde: 100 % linnen

Materiaal Ecostoof® afdekdeel vulling: gewassen schapenwol met warmte isolerende werking, infrarood reflecterende polyester voor maximale warmtereflectie

Verpakking: de Ecostoof® wordt geleverd in een kartonnen doos van 30x30x30 cm
Wasvoorschrift Ecostoof®: alleen handwas met koud water, niet centrifugeren.
Je hoeft geen speciale pan aan te schaffen. De Ecostoof® is geschikt voor alle pannen met een diameter van 18-24 centimeter.

Pannen gemaakt van gietijzer hebben een grotere warmtecapaciteit dan overige pannen en versterken daardoor de werking van de Ecostoof®.

De Ecostoof® verbruikt geen stroom of gas. Daardoor bespaar je energie.

De Ecostoof® is gemaakt van voornamelijk linnen en schapenwol.

De wol komt van het Schoonenbeeker heideschaap. Dit zeldzame schapenras was bijna uitgestorven maar begraast nu weer Nederlandse biologisch gecertificeerde natuurgebieden. Hierdoor draagt iedere Ecostoof bij aan de bescherming van een stukje natuur en behoud van het Schoonenbeeker schapenras.

Linnen heeft bij de productie een geringe milieubelasting in tegenstelling tot katoen (bron: Milieu Centraal).

Ecostoof trailer

Reviews

Wat vind jij van de Ecostoof? We horen heel graag je mening. Hieronder kun je jouw reactie plaatsen.
Deel dit: