Honingcake van eigen honing

1 siliconen tulband vorm

250 gram zelfrijzend bakmeel

100 gram roomboter

100 gram honing

3 eieren

Glazuur

100 gram boter

110 gram honing

1 tl vanille extract

Bereidingswijze

  1. Doe 100 gram gesmolten boter in een vorm. Meng 100 gram honing er bij.
  2. Doe hier drie eieren bij en meng weer.
  3. Voeg zelfrijzend bakmeel toe en meng tot een egaal geheel..Doe het beslag in de tulband.
  4. Breng een half gevulde pan met water aan de kook.. Zet de tulband in het water en laat 10 minuten koken.
  5. Zet de pan drie uur in de Ecostoof.

Glazuur

  1. Maak het glazuur door boter, honing en vanille extract te mengen. Zet het glazuur even in de koelkast.
  2. Haal de pan uit de ecostoof.  Zet de tulband op zijn kop en haalde cake uit de tulband vorm.
  3. Roer het glazuur nog eens door en breng aan op de cake

Smullen maar!

Koken: Linde van de Graaf

Deel dit: